Thursday, June 11, 2009

Pelamin utk Majlis Berkhatan yg Meriah!!!

Gambaran Pelaminan di siang hari....

Gambaran Pelaminan di malam hari....

Elloooo u ollzzz,n3 ni,AJ nak kongsi gambar hasil pelaminan yg team Cinta reka khas utk Pn Ziana & En Nan dr Kota Damansara untuk majlis Berkhatan anak bujang mereka.....Nampak pelaminan ni memang u ollzzz terkejut skit kan!!!nak Berkhatan ke Bersanding terus???wahahaha....tp,ini adalah permintaan pihak Client kami....yg penting client kami memang amat berpuas hati dengan rekaan pelaminan ni & servis yg team Cinta Aliah berikan.Majlis Berkhatan ni berlangsung 2 minggu lepas......ape2 pun,Good Job Guyzzz!!!nanti AJ update lak gbr semase majlis berlangsung,memang meriah okey!macam majlis Persandingan budak2.....terase mcm nak Berkhatan lagi sekali!!!Perlu ke statement ni ditulis???

No comments:

Post a Comment

Post a Comment