Tuesday, August 18, 2009

Make up Pertunangan Liz @ Palong Timur 3,Segamat,Johor


Murning uolzzzz........seperti yg diwar2kan,n3 kali ni,AJ nk kongsi dgn uolzzzz,pica2 sepanjang Majlis Pertunangan Liz & Ryzal di Felda Palong Timur 3.....walaupun,buntut kami dah naik kematu utk sampai ke umah Liz,tapi tanggungjawab sbg tukang mekap utk Liz harus di gigihkan.....Tema majlis hr tu,Merah + Hitam,memang meriah & va va voom uolzzz! liz memang berkeinginan nk AJ menggodek die & merubah die dengan sentuhan Simple tapi Glammm...... Untuk Hantaran,Hiasan Bilik Tidur,&Tempahan Busana adalah dari ILHAM CREATION,Nilai..... Kami tak sempat nk tunggu pihak lelaki datang,coz dah kul 4 mase tu,kut tunggu,mau suboh baru kami sampai KL semule....Kuarge Liz mmg minte Pihak Laki dtg petang..... Ok lorrrr uolzzzz,enjoy pica2 ni ek! Muahhhhhhhhhhhh


- Liz -

Sebelum kene Godek

Selepas kene Godek

Before & After

Gigih nk menggodek uolzzz,mcm ni lerr aksi2 terlampau AJ kalu tgh khusyuk Godek2....

Motif ??? ni memang adegan yg selalu terjadi time tgh Godek2....harus tepon Panten,ber dring dring.....tak jawab,kut urgent...so harus ler jawab gak!!!
Kekadang tu,mcm2 gangguan lagi yg membuatkan fokus si tukang mekap hilang...huhuhu,Bahaye oooo

AJ in action


Tadaaaaaaa !!!

Hasil sepenuh nyer....tunggu laki jer dtg...Lalalala

Motif Feeling sangat....wahahaha

Cun kan alas katil nyer uolzzz...ala2 English gituuu


Sampai 2 owg Photografer

Feeling lagik...

Liz with AJ (tukang mekap) & Kak Haz (tukang teman)

The Hantaranzzzz Red Black


Thanks to Liz & Kuarge,kerane kerjesame yang diberi.....Pade Kak Haz juga,coz gigih teman AJ walaupun 8 jam dalam kete,huhuhu....yg paling penting,tq so much pade Abg Din,dr ILHAM CREATION,coz percaye lagi sekali pade tangan AJ nk Godek2 Liz.
Pade Liz & Ryzal,semuge kekal ke jinjang pelamin & akhir hayat.....Aminnnn



Busana,Hantaran,Hiasan by ILHAM CREATION
Make up by AJcinta asst by Haz

5 comments:

  1. cantik Aj...berubah muka dia..mcm misha omar plak..ape kata Aj makeup kan akak..he he he..ngidam ni camne?

    ReplyDelete
  2. a..ah aj, mcm misha omar la muke die pas d godek2.. chayok aj, moga murah lg rezki pas ni ek.. cyg ko muah..

    ReplyDelete
  3. MALATOPS!!!!

    Berubah muka dia..Gud Job Bro!!

    ReplyDelete
  4. Hanim....
    tq Kak Hanim....huhu,susah ni,akak ngidam nk kene make up...wahahaha

    Milah....
    hehe,dah ramai gak,kate ade seiras Misha Omar....Insyallah...bertambah ler gamaknyer!!!
    Muahhhh

    AI....
    tq sista!!!

    ReplyDelete