Monday, January 25, 2010

Besday Kak Aisha


Salam & Alooooooo uolzzzzzzz.........

SIhat kew hr ni ? AJ ok2 je <<<<<<<<>
Uolzzzz nk tau,hr ni je,dah naik hangin AJ mengadap Blog ni,3 kali dah wat n3 ni...ntah pe yg x betul,xleh nk publish....AJ cr kat Draft,text gone with the wind!
so harus kene type bende yg same lagi!Choiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Last weekend,AJ ade g 2 event va va voom ( Event lo sangat! )
Jumaat Malam,AJ,Mak Biah,& Kakngah/Co terjah p umah Kak Aisha @ Kota Damansara . Kak AiSha ni,adik kepade kakak Ipor AJ,Kak CT...
Motip,ade wat makan2 besday Kak Aisha...ke berape ek kak ??? lololololo
Meriah gak party buih ni uolzzzz....memacam foodzzzz,siap ade BBQ bagai .. very the Nyummyyyy!!!
Tatamu pun ramai gak , siap ade oversea guest lagi...dr Arab,Pakistan,& Jakarta....konsep 1 MALYSIA katenyerrr !

Pas habis tergedik2 kat umah Kak Aishah,AJ & Mak Biah,lepak jap umah Kak CT/Sam....saje,dh alang dekat kan.
bla bla bla bla....

uolzzzzzz enjoy ek pice2 ni.
Muahhhhhhhhhhhhh


Kak Aishah yg gigih meniup Lilin !!!
*Anak sape yg menyibuk ituuuu ???

Sesi bace2 doa sebelum majlis kemuncak ..... Abg Kaman harus jd Ustaz.

AJ & Kak CT....belakang tu,SAM...Abg AJ,laki Kak CT lorrrr

Gile Glammmm itu harusssss



AJ & Mak Biah <<<>

The TIng Tongssss Adik Badik

Mak Biah & Kakngah

Boleh lak,mase tgh tergedik2 ni,elektrik lak black out...harus terpane sume....AJ yg mmg gulap semulejadi ni,langsung x nampak pe2 lagi...wakakakakaka ( nsb baik sekejap je )

Kekar la sangat!


Mak Biah...dgn gimik nye! walalalalalala
bleh ke,Mak tak bleh nk buke pintu yg begitu canggih kat toilet umah Kak Aishah ni...nasib baik,Abg Kaman dgn mak Jerit manje2 mintak tolong....huhuhuhu
Klasik sgt !!!

BUbye....Kakngah balik,siap dpt kek SR dr tuan umah...very the motip!!!

The Foodzzzzz

AJ @ Umah Kak CT/Sam

AJ & Mak Biah bersame oversea Guest dr Jakarta.....Lokman ni,member Facebook Kak Aishah,dtg holiday kat Malaysia,sekali jalan memeriahkan majlis party buih malam tu...Lokman tumpang tidO umah Kak CT....umah kak Aishah dh ponuh dgn owg lain...laki kak Aishah lak,mmg owg Pakistan yg wat bisnes kat Malysia,so ade kuarge die dr Pakistan pun dtg gak ber holiday kat Malysia katenyerrrrrr

4 comments:

  1. amik kau!! berbalak muka aku kepanasan.ekekekeke, aku ada gmbr candid kau ngan CT tu. ;P

    wei AJ, sedap kan kek yg aisha potong tu? smp skang terasa2 kat tekak aku ni. hohoho

    ReplyDelete
  2. kan mesti ko kene apom ngan mamat tu kn....kahhhh!!!!

    ReplyDelete
  3. AI........
    Huhuhuhuhu.mmg nk tegur,tp takut kakngah kemalaun!lololo
    MUKE TEPUNG KOMAK!!!

    Ayoi.....
    Mane tau niiiii ???

    LILI11....
    Harus bab makan2 menjadi feberet bersame...kehkehkhe

    ReplyDelete