Friday, February 5, 2010

Terjah Menerjah !!!


Salam & murninnnn uolzzzzzzzz

sihat ke hari JUmaat yg mulia ini...statement sgt kan ! AJ ok je,sihat2 wal afiat....lolololo
semalam,AJ cuti MKAK...cuti besebab ye uolzzzz,AJ ni jarang cuti...kalu cuti tu,mesti ade hal....selalu ade hal yg kene mengena dgn CINTA ALIAH...Admin MKAK pun dah tau pun,kekdahnye.....
Semalam AJ kul7.50pg dah gigih kuar dr umah,motip pertame,nk g SSM kat The Mall , AJ dah wat CINTA ALIAH ni,hampir2 4 tahun ke 5 tahun sudehhhhhhh...tp,br skg nk wat Daftar Syarikat...wakakakaka...bleh je kan ??? lololololo
so skg ni maka dgn rase vangga nye CINTA ALIAH GALLERY dah masuk dalam Bursa Saham Malaysia....hehehehe
Peh habis keje 2 kat sane,AJ balik Sg Buloh,wat urusan Bank pe bagai.....then patah semule ke Selayang , nk terjah Butik Sentral Pengantin , ade perkare wedding nk di bincangkan dgn kak Renee...sekali jalan ke Selayang,AJ ade wat appt dgn Pihak Urban Vibe,ni lak Projek CINTA ALIAH yg latest,Insyallah bulan 3 projek tu nanti...harus AJ wat special n3 nanti k....lolololo
kul 4.30 ptg lebih kurenggg,baru AJ selamat smpai dgn jayenye kat Teratak Damai....walaupun Cuti,tp timing AJ , same je macam Keje....huhuhuhuhuhu
enjoy the picessss.
Muahhhhhhhhhhhhhhh

Gigih gile Glammm......AJ p The mall naik KTM Komuter je...senang uolzzzz

Lorrrrr,ingat baru nk bukak table jual pelamin & mekap2....wakakakaka

The Malllll

Kalu dah jakun kan,pic tren pun gigih amik

Beli tiket dulu k



Sesape yg tak pnh nai KTM,ni AJ tunjuk skit susasana dlm tren ituuuu ek....hehehe

Ni lak,mase dlm kete kat Butik Sentral pengantin,abg adit & kak rene banje lunch kat selayang baru.....

Gigih meleseh2 kan....hohohohoho
*Kak Rene,nanti AJ bg 10 ribu ek...

Motippppp ????
*Mase ni AJ sbenarnye tgh berborak dgn Kak Rene,bini abg Adit ni.....so feeling2 sakit tengkuk,tu terpakse herut pose mcm ni...kannnnn

Kedai Makan Minang...sedap uolzzz....atas ni Tapai kut,tp unik bekas die,daun yg ade 3 keping satu tangkai.....Jakun tak ???




Destinasi terakhir....URBAN VIBE

Gigih bace kontrak....kontrak APAKAH ???

Ms Farra.....Duit oh Duit.mcm air ko berlalu kan.....hmmmm

Jeng Jeng Jeng................CINTA ALIAH GALLERY punye surat branak,,,selame 4/5 tahun beroperasi ni,ala2 anak pungut je...wakakaka

Rasmi sudehhh melekat kat dinding....

4 comments:

  1. WOHOHOOOOOOOOOO!!

    GIGIH! GIGIH! GIGIH!

    Mudah2 sumenya berjalan ngan lancar + aku doakan yg terbaik k.. (^_^)

    aku pon dah tak menyabar dah ni..lalalalala

    ReplyDelete
  2. waahhh...

    pasni masyuuuuukkkk la...

    ReplyDelete
  3. hape?? baru nk daftar SSM ke noks..
    ni mesti slalu tgok iklan SSM tu kan
    baru gegeh nk wat kekdahnye..

    psstt pasni bleh rr join ngan mak yea
    mak kan wat catering....huhu bleh kan...

    ReplyDelete
  4. wah baru nk daftar kew...poyo lah kaw
    kikiki

    ReplyDelete