Tuesday, April 20, 2010

Tukang Mekap Ber BEKAM 18sg/sx


Salam & murning uolzzzzzzzzzz

Sihat kew ? AJ ok jew.....dlm poses nk menyihatkan diri . hohohohoho
semenjak 2 menjak ni ,AJ nye kesihatan memang ade kureng skit...maybe sebab letih , tak cukup tidur , tekanan sekeliling , & bla bla bla.
Walaupun AJ dah mamam Ubat2 & vitamin pe bagai . tp kalau dh tak sihat gak , nk wat camne kan....tambah plak tekanan ala2 stress manje2 gitu , sakit kepala AJ denyut2 lame gak ON OFF nye , dh dekat seminggu.huhuhuhuhuhuhu
pas wat R & D , wah gitu kan.....& AJ dptkan nasihat2 sekeliling , AJ p lorrrr cube berbekam semalam pas habis keje MKAK....kat Paya Jaras,Sg Buloh je ... ala2 in house spa gitu...Ustaz ni wat kat umah yg diubahsuai jd tempat Bekam & Urut . AJ terjah umah ustaz tu dgn Izahar , member MKAK.harus ade peneman kannnn
Memule tu mcm takut gak nk wat kan...coz AJ amik yg jenis Bekam Darah . utk 1st buat , ustaz Yusof Majid tu kate , seelok-eloknye wat satu badan utk seimbangkan sume .
ALhamdulillah sume berjalan lancar , walaupun ade ala2 sakit skit esp bahagian pinggang AJ yg menurut kate Ust tu , ade banyak angin..tp mmg betul pun,AJ selalu sakit2 lepas bangun tidur...so bhgn pinggang agak sakit skit...huhuhuhuhuhu
Tapi , kalu ikut pakej 1st , ade 12 cup sume...AJ semalam lepas wat 8 cup je...4 cup lagi sambung mgu depan..coz AJ dah Pitam yg amat. Ust tu ckp AJ adalah owg ke2 yg darah kotor paling banyak keluar sepanjang die buat Bekam ni...mungkin sebab tu gak AJ pitam.
so utk kebaikan sume pihak katenye,AJ wat 8 cup dulu...4 cup lagi sambung kendian.
So far effect die,mmg terase gak , Kepala & badan AJ agak ringan ... yg penting kite kene pandai main dgn Minda gak....Niat dtg sane nk berubat & sembuh kan....sambil2 ikut Sunnah Nabi Muhammad s.a.w yg syorkan Umat Islam berbekam.Kite hanye mampu merancang tapi ALLAH s.w.t yg akan menentukan segalanya.......
Insyallah , kalu ade rezki , mmg AJ akan teruskan Berbekam ni lagi pas ni...dr g SPA tak tentu arah , baik g Bekam buang Darah Kotor kan uolzzzzzz

Uolzzzzzzz yg tak tahan tgk darah , jgn r tgk ye....pade Kakngah , ko jgn plak p letak gbr ni kat Blog baru ko tu PELIKJELIK ... Hohohohohohohoho

Muahhhhhhhh

Enjoyyyyyyy

Sempat Gile Glammmm

Sedut bang , jgn tak sedut !!!!

Cup - cup yg dah pam ...

Nasib baik , AJ mmg dah awal2 Gondol..so takyah nk cukur2 pe bagai kan.....

Lepas dah di Pam dgn Cup...baru poses Cucuk2 bermule...ade yg gune Pisau Blade , tp ust YUsof Majid ni gune alat yg nk amik darah tu...so xde terase sgt

Sedutan Darah pun bermule lorrrr....mase ni nampak sakit , tp x sakit pun...dah kebas agaknye

Jeng Jeng Jeng....tu r Darah Kotor yg di sedut dr Kepale Gondol AJ

Ni plak bahagian Bahu AJ

Mase ni dh setle , tp masih pitam2 lagi .. hohohohohohoh
kalu ikut ape yg AJ bace , Bekam Darah ni gak , bleh merawat masalah kulit badan...seperti yg uolzzzz nampak,AJ nye belakang badan ni ade masalah Jerawat , mane tau lepas ni boleh elok kan....lalalalalalala

Skg ni , kepale AJ & sume tempat yg di bekam ade bekas ala2 Luve Bite gitu.....dalam 4/5 hari , hilang r gamaknye.....



Muahhhhhhhhhhhhhh

7 comments:

  1. huiiiiiiiiiiiii....
    geram aku tgk darah kau tu amie oiii!! rasa nk kaop je ngan tangan. isk..geramnye. tp smp kau pitam2 tu. byk sgt le darah kotor kau kan? aku ingat nk soh abg kaman gi bekam gak la. bape hengget tu amie?

    err..xleh tepek gmbr kau ni kt blog aku tu ye? :P

    ReplyDelete
  2. NABILAH....
    Ade separuh tempat , macam bahagian pinggang AJ agak sakit tau , ust tu kate banyak angin kat bhgn tu.....tp sakit yg masihbleh tahan lorrrr

    ReplyDelete
  3. KAKNGAH....
    Memang banyak giler kakngah...ust tu pun teruje....so far a.mi yg ke 2 banyak darah kuar...
    pakej 12 cup 70 hengget je....
    Kakngah nk tepek kat blog tu , tepek je la....Glammm gak a.mi kannn....lolololo

    ReplyDelete
  4. adoi.. sakit nye gua tengokkk.. ngilu kaki rasenye..

    ReplyDelete
  5. dah copy. nnt aku tepek kt sana. lalalalala

    ReplyDelete