Monday, December 20, 2010

Wedding Nana & Suhaimi @ Penang , (Groom's side) Make up CINTA ALIAH


Salam & Alooooo Uolzzzzzzzz.....

Sihat kew uolzzzz ? AJ ok jew .... lalalalalalala
Bersiaran kembali kite dlm Blog Goblog CINTA's ...kehkehkehkehkeh
Bz dgn wedding client katenyerrrr , so update Goblog pun tunde2 manje gituuuuuu...
Last week team CINTA's mengigih ke Penang utk make up Panten Nana & Suhaimi wedding belah laki2 plak.2 mgu lepas dah wat belah kak nana @ Klang & PJ Hilton.....
Kat penang ni , special skit...coz ade 2 resepsi....satu belah laki2...satu lagi resepsi "Tea Ceremony"...Ayah Kak Nana , Cine Muslim...so ramai sedare mare bangse Cine , harus kene wat resepsi berkonsepkan Cine kennnn....

Seperti biase , Kak Nana mmg minte make up yg Super Natural Glamm utk wajah nye :)
& seperti wedding kat belah Kak Nana gak....CINTA's kene make up kan Adik panten merangkap Pgapit rasmi .. lalalalalalala

Alang2 dh ke Penang , AJ angkut 2 owg team CINTA's Alim & Tam , bukan wat pe pun...kami feeling2 bercuti sambil keje lorrrr.....harusss sume di tanggung beres Client kennnnn :P
Pas habis sesi godek2 utk hr sabtu , malam nye kami sempat terjah Sg Petani jumpe member sekolah AJ dlu kat Selayang + mamam mee udang malatop....Ahad plak...pas setle sume , kami terjah member seangkatan kat Kuala Kangsar , hari Isnin petang tu , baru kami balik ke pangkal jalan @ KL....wakakakakakaka

Kesimpulan cite , Pojek Godek2 wedding kak Nana & Suhaimi Sukses & kami adalah meriah kerna dapat Berjalan2 makan angin kus kus di sane sini :)


Wajah2 ceria rakyat Malaysia berbilang kaum ... Melayu , India , & Cina ... 1 Malaysia sgtttt


Check in @ The summit Bukit Mertajam...sampai sane kul 1am in the murning :)



Majlis sanding Belah Laki2 @ Bukit Mertajam

Get ready nk berperang :P


AJ in action

Memule godek pgapit dulu , Nani the Girl

Menggodek Panten plak....Kak Nana The Cute




Alim mengigih siapkan panten laki2 plak


Lalalalalala

Nana the Bride , Make up by AJ Cinta Aliah
"Super Natural Glammm"



Nani The bridesmaid , Make up by AJ Cinta Aliah

Luvly Couple :)



Famil Member















Touch Up for Outdoor @ Empangan Mengkuang















PhotoG by Photolicious












The Team :)

Subhanallah....santek gile Rainbow membelah Bukit


" Tea Ceremony " @ Ballroom The Summit Bukit Mertajam


Adik & Mummy Panten


Tam selaku Mando Pojek :p


Alim mengigih make over Groom

Nani the bridesmaid , Make up & Hair do by AJ Cinta Aliah



Nana The Bride , Make up by AJ Cinta Aliah


Smart kennnnnn :)





The Panten




Tq so much to Kak Nana , Abg Suhaimi & family .... coz sudi gunekan service Godek2 CINTA's utk wedding mereka & telah berikan kejesama & layanan yg baik sepanjang kami menjalankan tugas as official MUA wedding mereka .... Kepada team CINTA's yg terlibat utk ke2 belah Resepsi , tq guys !!!

Muahhhhhhhhhhhh

2 comments: