Monday, March 7, 2011

Personal Basic Make up Lesson Kak Wan & Kak Sima

Salam & Murning Uolzzzzzzzzz.....
Sihat kew ?
AJ Sihat sajooooo , tgh gigih menyiapkan persiapan Wedding AJ 18 Mac belah Jeli,Kelantan & 1st May belah AJ di Alor Gajah Melaka.
Baru berkesempatan Update Goblog ni katenyerrrrr :P
Memandangkan AJ kurangkan sedikit menerima Job2 Besar Wedding utk menumpukan fokus kat persiapan wedding AJ & NAIMAH ..... harus kene On job2 lain utk dptkan rezeki kennnn , so AJ banyak menerima Job2 Make up lesson utk awal tahun 2011 ni . Alhamdulillah Rezeki gak tu :)
Personal Basic Make up Lesson kali ni di sertai oleh Kak Sima & Kak Wan,Ekceli kakak2 ni kwn seofis kepada bekas housemate AJ , AbgTam . Basic make up lesson ni , khas utk student yg ingin belajar teknik2 make up biase cth ke pejabat . So AJ akan ajar la teknik2 yg betul katenyerrrr...
Kelas berlangsung di Studio CINTA ALIAH Damansara Damai & selama 3-4 jam utk satu sesi :)

Bla Bla Bla......


Abg Tam jadi Mandor


Sasi Intro brg2 Make up


Gigih katenyerrrrr





Tempek jgn x tempek Kakak2 sekaliannnn


Sijil penyertaan utk student

me with the kakak2



Harap2 kakak sume , dpt praktikkan ape yg AJ dah ajar ek.....
Muahhhhhhhhhhhh

1 comment:

  1. waaa... bestnye aj...aku nk jgk la sijil 2 hehe..

    ReplyDelete