Monday, November 2, 2009

AmiK BuSAna Nikah Panten


Salam & Murnin uolzzzz......

Ok kew hr Isnin ni....AJ ok jew...
Hari tu.... ( Statement sangat,tak henggat hr ape,padehal ala2 n3 basi je ) wahahahahaha
AJ angkut Panten , Bidayah yg wedding nyer Insyallah 5/6 December ni kat Melake...terjah Butik Sentral Pengantin kat Selayang....Butik ni AJ selalu tempah Busana Panten....dah Beribu Riban aku habis kat sini...Boleh mcm tu ???
Motif malam tu, nk p amik BUsana Nikah panten & nk fitting akhir busana Sanding ....
very the meriah katenyer uolzzzz
Ape2 pun,Panten puas hati dgn design busana yg kami watkan utk die.....
Alhamdulillah.......
k lorrr uolzzzz enjoy ek...
Muahhhhhhhhhhhhhh



Ni lerr Busane NIkah Bidayah the Panten

Tgh Fitting.....
*Abaikan bahagian kepale itu uolzzzz !!!

Sempat gile Glammm dgn Tukang Jahit aka owner Butik .... Kak Renee

Lebih kurang macam ni ler....

Ni lak busane Sanding....baju ni baru 60 % siap..batu2 sungai pun lum letak lagik....baju ni based je warne cream...batu2 nyer warne Pink & Purple uolzzz...very the meriah!!!

Penat ke Panten oiiii
*Kak Reneeeeeeeeee...........dah kecik kan size baju ni ke????


APAKAH ???? ni laki pade Kak Renee....Abg Adi

Bidayah terus angkut Busane Nikah die....xcited berbaur gatal lerr tu...wahahaha

13 comments:

  1. AJ baju tu aku rase...kalu aku yg pakai lagi ok kot...*matila kene tikam ngan bidayah lepas ni*...larik :D

    ReplyDelete
  2. cantik yang oiiii
    baju nikah nyer

    ReplyDelete
  3. lawa baju tuh...sukeee

    pstt, saya ni silent reader AJ.tp kali ni nk komen sbbnya??? smlm my SIL ckp dia tgk blog saya then tgk link, aik...ada lak link cinta aliah gallery.dia kata dulu dia selalu sgt beli langsir kt cinta aliah gallery kt nilai 3.dia pun kenal AJ.nama SIL saya tu jasmona..dia kem salam kt AJ ..kalo kenal lagi la kan :)

    ReplyDelete
  4. aj bile lak ko jadik saudagar langsir ni...tak habak ngan aku pon.....hahahaha

    ReplyDelete
  5. erk..ke SIL saya salah org eh?hahahahahaa..

    ReplyDelete
  6. Ej,

    cantiknyer baju panten tue,
    hhurm,
    terasa cmm nak kawen plak,
    hik hik hik,

    tapi bilalah masanya kan..
    huk huk huk

    ReplyDelete
  7. ayoi....
    ko nyer mek buat lain nok...tungguuuuuuuuuu

    Momguess....
    cantek ek...kak hehehehehe

    Jasfyra....
    Akak...kite rase mmg betul le kite tu....SIL akak tu,pasan muke kite ke?dulu,abang AJ pnah buke kedai hiasan kat N3....sebelah kedai langsir...hehehehehehe
    cube SIL akak tgk semule wajah kite yg ayu ni....wahahahahahahaha

    AYOI....
    Ade je aku bukak kedai lagsir...saje taknak gtau kowang...bukankedai langsir je,mcm2 kedai ade...jual owg pun adak!!! mau ???

    ReplyDelete
  8. wanie...
    hehehehe,butik Wanie lagi meriah baju2 nyerrr...
    Tungguuuu mase wedding wanie nanti ek...harus meriah sakan !!!

    ReplyDelete
  9. aaa...sib baik betul AJ
    kalo tak malu akak ko ni ha..hihi
    SIL akak mmg kompem betul sbb dia dah baca entry2 AJ ni.

    ReplyDelete
  10. JASFYRA....
    hehehehehehe,sungguh terharu & touching sekali..ade owg yg kenal AJ ... mcm2 kenangang mase keje kat N3 dulu...hehehehehehehehe
    Kim salam Muahhhhh pade SIL akak...
    tq pade akak gak..coz jd silent reader Blog Goblog Aj ni....Muahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. Propa sungguh la haih..keh keh. Ingat lagi org tu ngan muka glems kau AJ. Ni musti kau tgh terkonang2 lagi masa niaga kedai abg long kat nilai tu. ekekekekeke...

    - aku rasa musti si bidayah tu tido skali ngan baju nikah dia! ekekekekeke...

    ReplyDelete
  12. BID.....lawa siut!!!
    Tak rugi kenal Orang cam si AJ nih....

    AJ Gua nak nikah sorang lagi besuk....tolong make up kan? heheheh

    ReplyDelete