Friday, November 6, 2009

Make Up Dinner for Linda by AI " CINTA's Make Up Team "


Salam....

gituuuuuuuu kan,pagi ni AJ rembat sekali 2 n3...pas ni pun nk wat lagi n3 yg dah nak basi...lalalalalalala
kali ni,AI aka Kakngah , ala2 tribute to AI la konon...2-2 n3 utk Kakngah....hohohohohoho
Ai as CINTA's Make Up Team di beri tanggungjawat utk Make up kan Linda , untuk Dinner...kat mana eentah...AJ pun tak sure...hehehehehehe,lupe amik detail....
uolzzzzzzz enjoyyyyyyyy ekkkk....
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



Before & After .... Va Va Voom










Sesape yg nak menggunekan khidmat kami , CINTA ALIAH WEDDING GALLERY......hello je AJ,Insyallah kami akan cube merealisasikan ape yg uolzzzzz inginkan...hehehehehehehehehehe


Make up by Ai

7 comments:

  1. wah....berbeza sungguh dari wajah asal...great (^_^)

    ReplyDelete
  2. nyah bile ko nak make up kan aku nie.....nak feeling naomi campbell gitu..merase main smash tennis ngan kak ngah nanti kn....*matila hai kak ngah*

    ReplyDelete
  3. cayalahhh..mmg marbeles la aj..lain bebenor ngn wajah asal..cantikkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. cantik yang oiii
    turn den bilo????

    ReplyDelete
  5. The transformation is ... walawesss, d bomb! Camner ler muka aku kalu di make up ya!

    ReplyDelete
  6. salam aj, nicely done..pandai ai makeup.tak nampak fake,nampak natural je..

    ReplyDelete