Tuesday, November 17, 2009

Balik Melake Last Part


Salam & Murnin uolzzzzz.......

Ni n3 sambungan Balik Melake last weekend......Harus Mak Biah sampai je umah...very the meriah katenyer....nampak sangat terpancar sinar kegumbiraan ala2 xcited gituuu....
Dah sebulan tinggalkan umah kan....so,habuk sikit2 tu harusss uolzzz......tp yg tak bleh tahan...Mak ade jage sekor Tikus , kalu nampak owg memang tak lari mencicit....siap melambai2 mesra ala2 ratu kebaye lagi ade r si tikus itu....kate dh jadi family member kan...lalalalalalala
Tikus tu dah mati uolzzzz !!!
Mak sedeh gak r,Tikus tu mati kejung dalam toilet depan....huhuhuhuhu
Mak kate maybe die tak dapat kuar,coz pintu tutup kan...tak pasal2 jadi arca ko dlm tu....hmmmmmmm
Kami yg Diva2 ni lak.....takde r buat pe2 sangat...tolong mak lite2 je...& p lepak2 dgn member gituuu...
uolzzzzzzzzzz enjoy ek
Muahhhhhhhhhhhhhhhhhh




SABTU

Kuarge Umi , jiran Mak.....belum sempat nk panas Vuntuttt , dowang dah sergah Mak Biah... dowang ni yg paling meratapi perpindahan Mak ke KL . Mase awal2 Mak duk KL hr tu,siap dowang dtg pinjam Mak Biah 3 hari bawak balik Melake....ish ish ish
Skrg kat sane,Anak2 Umi ni yg teman Mak kat umah.....

Umahku Syurgaku.......boleh ???

Santai sempoi....

Bebek lepas windu kat Mak die yg kene tinggal kat sane.....siap dah ade adik baru uolzzz.....


Petang Sabtu , p melawat Kubor Arwah Abah.....sejuk je tgk Kubor Arwah .
AL FATIHAH

Nape nampak macam Gegirl yg tgh pakai Kopiah Yoi....wahahahahahaha

Aksi lucah AJ & Alim

Yang penting,lepas balik dari Kubor....Ayoi test drive PINKY......APAKAH ???

Ayoi feeling Diva dgn PINKY

Malam sabtu , kami p terjah umah member baik kat sane.....Mizzzz Nadia
*Kalu balik kampung,memang ni tempat kompol2 member2

Aksi2 lucah lagikkkkkkkk

Ni konsep pertukaran Jantina uolzzz......Nadia ber " Anu " , Ayoi lak , feeling ber " tut "
lalalalalalalalalalala




AHAD


Pepagi lagi dah dera Alim , gunting rambut AJ.... Alim mmg Hair Stylist AJ...tiap2 bulan die gunting rambut AJ...die gunting memang ikut cite rase AJ gituuuuu
*Tq Alim

Uolzzzzzz penah buat baju gunting gune surat kabar ??? senang kan uolzzz ... , tang suar pun AJ wat gune surat kabar .. keh keh keh

Lunch time . Nadia lak dtg terjah umah AJ ....

The Foodzzz.... memang va va voom

Siap feeling2 jilat2 gitu....eskem KOn tu....kekadang layan ok lorrrr

Aksi lucah lagikkk

Mak Biah pun Feeling2 gituuuu

Nadia & Ayoiiiii



Nota Diva : Kalu uolzzzzz nk detail yg ala2 Ting Tong trip p Melake ni,g kat AYOI
Muahhhhhhhhhhhhhhhh

6 comments:

  1. nampak cam meriah plak kowang blk mlaka. ayoyo! tikus mak mati? wei, bila masa mak bebek branak? apesal kau x amik gambo2 adik bebek tu? musti biah skang ni hepi2 je duk kt sana dpt jumpa geng2 dia kan...

    ReplyDelete
  2. hahaha AJ.. bab baju suwat kabo tu akak dah biase buat dolu2 mase gunting rambut anak2 ngan laki akak huhu... sekrg x nyempat dah bz gunting mende lain ngahahahaha

    ReplyDelete
  3. den suko tang
    ko jilat aiskrim tu

    ReplyDelete
  4. sape amek gmbo kamoo tgh tido tu AJ
    takan mak biah kot
    kahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. nyah aku belom update pon lagi....ayoyoyo...harusla gigih buat entry nie.....sundell!!!

    ReplyDelete
  6. AI....
    memang meriah uolzzz.....
    Tak tau r bile mak bebek terberanak...sape punyer angkare pun tak tau...kehkehkeh
    Mak mmg xcited sgt....ala2 terkinje2 gitu!

    SIK...
    Hehehehehehehe,zaman dolu2 mmg selalu mcm ni kan...
    nk wat baju sanding macam ni bleh ???

    MOMGUESS...
    Ko memnag kak...bende yg pelik2 mmg suke!!!

    EL...
    si ayoi laa....very the the

    AYOI....
    ko kan mmg fundekkkzzz.....penat aku mail sume on the spot...Choiiiiiiiii

    ReplyDelete